Proces može započeti na nekoliko metoda, putem e-maila kojim opisujete projekat zajedno sa okvirnim mjerama, odabirom materijala, ili nekoliko referentnih primjera, fotografija onoga što imate na umu. Drugi način bi bio telefonski poziv ili posjeta sa projektom ili referentnim primjerima. Zatim pripremamo procjenu cijene projekta u zavisnosti od obima projekta, što može trajati oko dvije sedmice, ako vam je ponuda odgovarajuća, počinjemo sa projektom. Alternativno, možete se odlučiti za samo fazu projektovanja, ovisno o vrsti projekta/prostora koji obično naplaćujemo po m2. Ukoliko se odlučite da mi izrađujemo namještaj, određeni postotak uplate obračunamo kao akontaciju.

Proces projektovanja može potrajati i do 3 sedmice, ali za nameštaj naša procjena je između 5-7 sedmica, mada može biti i duže u zavisnosti od obima projekta. Period proizvodnje namještaja počinje nakon izrade detaljnih crteža i potvrde od strane kupca.

Da, ako želite da dizajniramo samo određene pozicije namještaja, nastojimo da dizajnski uklopimo sa izgledom postojećeg namještaj. Smatramo da je vaš trenutni namještaj dobra polazna tačka za kohezivni dizajn.

Elbette, web sitemizde bulunan projelerimiz kısmından daha öncesinde yaptığımız birçok projenin görsellerini görebilirsiniz.

Radimo u širokom spektru dizajnerskih žanrova u zavisnosti od potreba i ukusa naših klijenata. Interpretiramo ličnosti i ukuse dekoracije naših klijenata u prostore koji su profinjeni, moderni, luksuzni i udobni. Pogledajte neke od naših projekata ili posjetite našu foto galeriju za bolju predstavu o našem radu.

Kontaktirajte nas putem telefona +387 33 839 114, ili putem e-maila [email protected]